Billedredigering i GIMP

GIMP er et gratis værktøj, som bruges til at arbejde med billeder og grafik, som man fx skal bruge i sin markedsføring på hjemmesider, sociale medier og trykte materialer.  

GIMP er et rigtig godt alternativ til Adobes Photoshop, når behovet ikke er avanceret billedbehanding og grafisk produktion, men mere basal billedredigering. 

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

 

Kursets indhold

På dette kursus lærer kursisterne at bruge nogle udvalgte grundlæggende funktioner af GIMP til at redigere billeder.

Kurset kan fx indeholde følgende emner:
  • GIMPs værktøjskasse
  • Diverse billedformater 
  • Lag og grupper
  • Transparens og gennemsigtige lag
  • Beskæring af billeder
  • Fritlægning af billeder
  • Skalering af billeder

Vi gennemgår typisk ikke indstillinger til farvejusteringer, lysindfald o.lign.

kursistrnes Forudsætninger

For at tage dette kursus behøver deltagerne ikke have kendskab til billedbehandling. Vi starter fra bunden. Så kurset henvender sig ikke til mere avancerede kursister, som fx fotografer.

Hvad får kursisterne ud af det?

Når man har taget dette kursus, har man viden om forskellige billedformater og bruges af dem fx på web. Man kan fritlægge, beskære og skalere sine billeder.

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

STED

Vi anbefaler, at dette kursus foregår som fremmødekursus, men det kan også laves online, hvis kursisterne ikke er helt nybegyndere.

Hvis det er et fremmødekursus, kan det foregå enten i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening.

LÆNGDE

Dette kursus er som udgangspunkt et halvdags-kursus, men det kan laves længere, hvis der fx ønskes mere tid til øvelser.

UNDERVISERE

Brian Skaaning er underviser på dette kursus.