Elementor i WORDPRESS

Lav de smarteste hjemmesider med Elementor i WordPress, uden programmering.

På dette kursus får man en grundig introduktion til brugen af Elementor i WordPress. Vi arbejder i den professionelle version, hvor man kan alt det sjove.

Elementor kursets indhold

Fordelene ved at bruge plugin’et Elementor til sin hjemmeside er mange, men den største er nok den frihed, man har til selv at designe og bygge sine sider op med de elementer man ønsker. Det er ikke er muligt på sammen visuelle og brugervenlige måde i den klassiske editor, hvor de samme sider vil kræve, at man kan kode i et vist omfang. 

På kurset her gennemgår vi indstillinger og muligheder i Elementor, og man lærer om følgende emner:

 • Fordele ved at bruge Elementor
 • Installation
 • Opbygning af sider i elementor
 • Galleri
 • Slideshow
 • Video
 • Tekststruktur
 • Google Maps
 • Ikoner
 • Indstillinger

KURSISTERNES Forudsætninger

For at få det optimale ud af dette kursus, bør kursisterne have de basale færdigheder i WordPress svarende til kurset Grundlæggende WordPress, da vi ikke gennemgår WordPress som platform. 

Hvad får kursisterne ud af det?

Når man har taget dette kursus, vil man have kendskab til fordelene ved at bruge Elementor som editor, og man vil vide hvordan man bygger sine sider på med forskellige indholdselementer. 

Kursets indhold

Fordelene ved at bruge plugin’et Elementor til sin hjemmeside er mange, men den største er nok den frihed, man har til selv at designe og bygge sine sider op med de elementer man ønsker.  

Pro-udgaven af plugin’et giver nogle avancerede muligheder, og på kurset her gennemgår vi følgende emner:

 • Opsætning af sider med Elementor Pro
 • Opsætning af kategorier og indlæg
 • Brugen af skabeloner
 • Brugen af shortcodes 
 • Opbygning af header og footer
 • Opbygning af hovedmenu
 • Opmærksomhed på devices i udviklingsprocessen

STED

Kurset kan være både online eller som fysisk fremmøde i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening. 

Elementor i WordPress

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

TILKØB

Hvis ikke kursisterne allerede har en eksisterende WordPress hjemmeside, kan de inden kursusstart tilkøbe en af to muligheder hos Certa Kurser, så de kan være med:

 • De kan købe adgang til en test-hjemmeside, som de kan arbejde på. De har adgang til test-sitet i 14 dage efter kurset, hvorefter alt indhold automatisk slettes. Denne mulighed koster 400 kr. ekskl. moms pr stk.
 • De kan købe en rigtig hjemmeside med eget domænenavn (.dk eller .com), en standardopsætning og hosting i 12. mdr. Denne mulighed koster 2500 kr. ekskl. moms pr. stk.

Vær opmærksom på at ingen af mulighederne indeholder eget grafisk design

Længde

Dette kursus er som udgangspunkt et halvdags-kursus, men kan forlænges, hvis der fx skal være mere fokus på øvelser.

UNDERVISERE

Følgende undervisere har dette kursus:

Mere om Elementor

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til sig WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. WordPress er gennem de seneste år blevet mega populært. Mest af alt fordi der er nemt at arbejde i og fordi det i udgangspunktet er gratis. Tid er vel aldrig helt gratis. Men ja, det er muligt at lave en hjemmeside, hvor du ikke betaler for programmerne – og det gør vi faktisk tit.

Fordele ved WordPress

Det er nemt at arbejde i og med. Indrømmet det kræver lidt træning. Ligesom alt andet.

Det er gratis at bruge programmet privat og kommercielt. Et godt argument.

Det er fleksibelt og kan tilpasses til store og små hjemmesider. Endnu et godt argument.

Det er meget populært, og mange udviklere benytter WordPress. Du kan altså få hjælp, når der bliver behov for det. Hvis WordPress ikke kan det, som du ønsker, så har udviklere mulighed for at kode lige præcis det, som du har behov for.

Elementor til WordPress

Elementor er en såkaldt pagebuilder. Dvs at man kan opbygges enkelte sider eller hele hjemmesiden i Elementor. Uden at kunne programmere. Gennem de seneste år er Elementor til WordPress blevet meget populært og blandt de allermest benyttede værktøjter i WordPress.

Du kan læse mere om Elementor på www.elementor.com

Ejerskab

WordPress er ejet af den amerikanske virksomhed Automattic. Det er også Automattic der ejer shopsystemet WooCommerce. Begge disse to stykker software udgives i en licens, så alle kan benytte dem gratis privat og kommercielt.

Så selvom Automattic udgiver og opdaterer softwaren, så ejer du din hjemmeside.

Hvor kan du læse mere?

Er du lidt nysgerrig på WordPress og eksempelvis WooCommerce eller Elementor, så kan du læse mere på deres hjemmesider:

Elementor i WordPress kursus