Grundlæggende WooCommerce

På dette WooCommerce kursus om e-handel lærer kursisterne om, hvordan de arbejder med webshops i WordPress. Vi tager udgangspunkt i det plugin, der hedder WooCommerce.

På kurset kommer de igennem en række centrale emner om webshops lige fra, hvordan alt sættes op i WordPress med varer, kategoriseringer, moms og betaling  til, hvordan brugeren oplever webshoppen på hjemmesiden.

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

Kursets indhold

 • Hvad er WooCommerce?
 • Installation af WooCommerce
 • Indstillingsmuligheder i shoppen
 • Digitale og fysiske produkter
 • Produktvarianter (fx størrelser eller farver)
 • Produktbilleder
 • Varekategorier
 • Forsendelse (med Shipmondo)
 • Betaling
 • Momsregler og opsætning
 • Checkout / indkøbskurven / kassen
 • Markedsføring af produkter (SEO, rabatkuponer, nyhedsbreve)

KURSISTERNES Forudsætninger

For at deltage på dette kursus er det en fordel, at kursisterne allerede har arbejdet med WordPress, da vi ikke her gennemgår alle de grundlæggende elementer i platformen, som ikke vedr. webshoppen. Det er viden, som svarer til kurset Grundlæggende WordPress.

Hvad får kursisterne ud af det?

Når deltagerne har taget dette kursus, ved de hvordan de kommer i gang med at lave deres egen webshop, og hvis de allerede arbejder med en shop, vil de have viden om, hvordan de administrerer den optimalt.

STED

Vi anbefaler, at dette kursus foregår som fremmødekursus, men det kan også laves online. 

Hvis det er et fremmødekursus, kan det foregå enten i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening.

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

TILKØB

Hvis ikke kursisterne allerede har en eksisterende WordPress hjemmeside, kan de inden kursusstart tilkøbe en af to muligheder hos Certa Kurser, så de kan være med:

 • De kan købe adgang til en test-hjemmeside, som de kan arbejde på. De har adgang til test-sitet i 14 dage efter kurset, hvorefter alt indhold automatisk slettes. Denne mulighed koster 400 kr. ekskl. moms pr stk.
 • De kan købe en rigtig hjemmeside med eget domænenavn (.dk eller .com), en standardopsætning og hosting i 12. mdr. Denne mulighed koster 2500 kr. ekskl. moms pr. stk.

Vær opmærksom på at ingen af mulighederne indeholder eget grafisk design

LÆNGDE

Grundlæggende WooCommerce er et 2-dagskursus.

UNDERVISERE

Følgende undervisere har dette kursus:

Mere om WooCommerce

WooCommerces popularitet

WooCommerce er gennem de seneste år blevet uhyre udbredt. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det mest benyttede software til opbygning af webshops. Det hænger helt sikkert sammen med WordPress’ dominerende markedsstilling.

WooCommerce software

WooCommerce er et plugin til WordPress og det benyttes til mange forskellige slags forretninger. Det kan både være handel med fysiske produkter, digitale produkter, abonnementer og bookinger m.m.

Fordele ved WooCommerce

Det er nemt at arbejde i og med. Indrømmet det kræver lidt træning og mere ihærdighed end arbejdet med en almindelig hjemmeside. Så snart der er penge indblandet i processerne, så bliver det hele lidt mere omstændeligt.

Det er gratis at bruge programmet privat og kommercielt. Endnu et godt argument.

Det er fleksibelt og kan tilpasses til store og små hjemmesider.

Det er meget populært – mange udviklere har valgt at benytte WooCommerce. Man kan altså få hjælp, når der bliver behov for det. Hvis WooCommerce ikke kan det, som du ønsker, så har udviklere mulighed for at kode det, som du lige præcis har behov for.

Et godt sted at starte er et WooCommerce kursus hos Certa Kurser. 

EJERSKAB

WordPress er ejet af den amerikanske virksomhed Automattic. Det er også Automattic der ejer shopsystemet WooCommerce. Begge disse to stykker software udgives i en licens, så ale kan benytte dem gratis privat og kommercielt.

Så selvom Automattic udgiver og opdaterer softwaren, så ejer du din hjemmeside.

 

Hvor kan du læse mere?

Er du lidt nysgerrig på WordPress og WooCommerce eller Elementor, så kan du læse mere på deres hjemmesider:

 

WooCommerce kursus logo