SEO Linkbuilding (online-kursus)

SEO linkbuilding er en udskældt disciplin, og de fleste vil helst skubbe det ind under noget man kan kalde engagement. På dette 4-timers online-kursus skal vi se på, hvorfor links er vigtige, og hvorfor de nogle gange ikke er det. Vi kommer også omkring loven på området og på Googles retningslinjer.

PR er helt klart den bedste linkbuilding du kan lave, men for de fleste kan det være nærmest uopnåeligt at lave en god pressemeddelelse. Derfor springer mange over og køber links. Vi ser på mulighederne, og hvad du skal være opmærksom på.

Du får indblik i hvilke muligheder, der er for at bygge links til sin hjemmeside, hvilke typer der findes, og hvilken værdi de har. Du kan komme rigtig langt selv, men vi kommer også ind på et par muligheder for at få hjælp til det.

DET SKAL DU KUNNE INDEN

For at få det optimale ud af dette kursus, bør du vide, hvad SEO er, og du arbejder måske allerede med det på dit website, men gerne vil have mere om hvordan du kan få linkbuilding med som en del af din SEO-indsats.

Hvis ikke du har den grundlæggende viden om SEO, kan vi anbefale, at du starter med online-kurset SEO i WordPress.

DET LÆRER DU OM

  • Hvad er SEO linkbuilding
  • SKAL vi lave linkbuilding og hvorfor/hvorfor ikke?
  • Googles regler og markedsføringsloven
  • Typer af links og deres værdi
  • Nemme, svære og gode links
  • Værdien af Google MyBusiness, ikke kun lokalt
  • Hjælp og værktøjer til linkbuilding

DKK 499 (inkl. moms)

DATOER

Mandag 13. dec. kl. 12:30 – 16:30

Tilmeldingsfrist

Du kan tilmelde dig helt frem til startdatoen, såfremt der er plads på kurset.

STED

Kurset er et online-kursus.

UNDERVISER

Michael Bredahl

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til kurset, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

Tilmeld dig kurset her

Mere om SEO linkbuilding

SEO og linkbuilding

Linkbuilding er en del af den samlede SEO indsats. En vigtig del. Helt konkret så er linkbuilding den indsats, der handler om, at få anskaffet links der peger ind på din hjemmeside.

Links er vigtige, fordi Google finder dem vigtige. De kan betragtes som en anbefaling til din hjemmeside. De er naturligvis også vigtige, fordi brugerne ad den vej, kan komme til dit website.

Du kan gøre meget for at få links. Det er blandt andet det, vi behandler på dette kursus.

 

Linkbuilding

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til til WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. WordPress er gennem de seneste år blevet mega populært. Mest af alt fordi der er nemt at arbejde i og fordi det i udgangspunktet er gratis.

Hvad skriver Google om linkbuilding

Helt generelt skriver Google, at det er godt med links. “Naturlige” links. Links der peger på dig, fordi du har noget godt indhold på din hjemmeside.

Du kan læse mere om det i Googles support – klik her.