SEO teknik i wordpress (online-kursus)

På dette 4-timers online-kursus har vi fokus på at teste din hjemmesiden i WordPress mht. SEO og hastighed. Din hjemmesides hastighed er blevet en af de ting, som Google kigger på, når din side skal placeres i forskellige søgninger, men der er mange andre ting, der også spiller ind. På dette kursus ser vi på de tekniske aspekter, som de færreste har styr på.

Teknikken vi kigger på er dels teoretisk og dels praktisk. Vi gennemgår de forskellige begreber, og hvorfor de er vigtige. Mange elementer kan findes med forskellige værktøjer, hvor det er essentielt at kunne adskille det, der er vigtigt fra det, der er ”falsk alarm”.

DET SKAL DU KUNNE INDEN

For at tage dette kursus bør du have basalt kendskab til hvad SEO er, og du skal helst være vant til at arbejde med WordPress. Hvis ikke du kender til SEO, anbefaler vi, at du starter med online-kurset SEO i WordPress.

DET LÆRER DU OM

 • Betydning af temavalg
 • Backup og opdateringer
 • Fordele og ulemper ved forskellige værktøjer
 • Elementer, som er vigtige at have styr på
 • Sitemap
 • https, www – både og
 • Canonical URL
 • Duplikeret og tyndt indhold
 • Versioner i flere sprog
 • Fejlsider og redirects
 • Hastighed med Googles Core Web Vitals

DKK 499 (inkl. moms)

DATOER

Tirsdag 11. jan. kl. 8:30 – 12:30

Tilmeldingsfrist

Du kan tilmelde dig helt frem til startdatoen, såfremt der er plads på kurset.

STED

Dette er et online-kursus.

UNDERVISER

Michael Bredahl

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til kurset, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

Tilmeld dig kurset her

Mere om teknisk SEO

SEO, teknisk søgemaskineoptimering

SEO, search engine optimization, på danske søgemaskinetoptimering. 

Deres findes masser af søgemaskiner. I Danmark er Google den mest foretrukne søgemaskine med cirka 95 % af alle søgninger. Derfor er Google i fokus, når vi arbejder med SEO i Danmark. Der findes andre mere eller mindre kendte søgemaskiner som eksempelvis Bing, Yahoo og DuckDuckGo.

SEO i WordPress

På dette kursus “SEO teknik i WordPress” handler det om at optimere websiden rent teknisk, så man med gennem en vedholdende indsats på sigt opnår bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Det handler blandt andet om din hjemmesides hastighed.

SEO teknik i WordPress - logo

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til til WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. En stor fordel ved WordPress er, at det i udgangspunktet er lavet til at være hurtigt.

Så softwaren spænder ikke ben på os, i forsøget på at optimere websitet.

Plugins

Der findes adskillige plugins, der kan hjælpe med at optimere din hjemmeside. Disse plugins hjælper på forskellige delelementer i WordPress.

Disse delelementer varirerer fra hjemmeside til hjemmeside. Det gør de på grund af forskellige formål med hjemmesider, forskellige temaer, er der installeret webshop osv.

Læs mere på www.wordpress.org