Som noget nyt satser FOF Østfyn på at lave online-kurser, og de har valgt Certa Kurser som samarbejdspartner til opgaven.

Det betyder, at vi allerede her i februar starter helt nye kurser hos FOF. Sammen laver vi kurser i at bygge hjemmesider både i WordPress og et CMS, der hedder Hjemmesideprogram. Vi tilbyder også grafiske kurser i Canva og GIMP.

Læs mere om de nye kurser på FOFs hjemmeside.

online kurser

Lidt om FOF online kurser:

GIMP

GIMP online kursus

GIMP er et billedbehandlingsprogram, som alle kan benytte privat og kommercielt. Programmet er omfattende og kan mere, end de fleste har brug for. Vores udgangspunkt for kurset er, at det er vældig nyttigt i forbindelse med arbejde på hjemmesider.

Canva

Canva er et opsætningsværktøj, hvor du kan tilpasse indhold (tekst, billeder, video mv.) til forskelligt brug. Fx til foldere, brochurer, sociale medier, pdf-dokumenter m.m. Canva kan ligeledes benyttes privat og kommercielt.

På kurserne arbejder vi med en vinklet brug af værktøjet, fx til løbesedler eller sociale medier. Efterfølgende kan man genkende mange af funktionerne, uanset hvilken vinkel man arbejder i, ved brug af Canva.

Hjemmesideprogam

I dette kursus lærer du at bygge en hjemmeside uden programmering eller væsentlige tekniske funktioner. Det er endnu lettere at benytte end WordPress, men dermed også mere begrænset. Fordelen er at man ikke skal forholde sig til noget, der ikke er relevant.

WordPress

Alle der arbejder med hjemmesider, har en holdning i WordPress. Vi elsker at arbejde i WordPress og har gjort det i årevis. Vi ved dog godt, at WordPress ikke er for alle, selvom det er en ofte fremført påstand. 🙂

Med WordPress kan du lave alle de hjemmesider, som du kan ønske dig, privat og kommercielt. Selve kerne er gratis at arbejde med. Der findes mange udvidelser til WordPress og mange af disse er gratis.

Læs mere om de nye kurser på FOFs hjemmeside.