Hjælp til WordPress med sidemandsoplæring i WordPress, WooCommerce og SEO. Det er vores nyeste tilbud indenfor WordPress kurser og undervisning.

Vi har nu har fornøjelsen af, at afholde en række kurser med fokus på WordPress eller søgemaskineoptimering. Det har vi og kursisterne har meget fornøjelse af. I modsætning til mange standardkurser kan man, som kursist godt være ude for at komme hjem med den fornemmelse, at man lærte noget man ikke skulle bruge og omvendt ikke fik præcise svar på netop det, man selv sidder med. Derfor kan det være svært efterfølgende at komme i gang med at bruge det, man har lært.

Med “hjælpt til WordPress med sidemandsoplæring” får du hjælp til lige præcis de opgaver og spørgsmål, du sidder med på den hjemmeside, som du administrerer. Den skal bare være i WordPress.

Kursus i sidemandsoplæinrg – tilmeld dig her

 Hjælp til WordPress med sidemandsoplæring

Hjælp til WordPress – Agenda

Der er ingen fast agenda eller dagsorden til sidemandsoplæring. Dagsordenen planlægger vi sammen, så du er medbestemmende i, hvad vi skal opnå.  Ud over emnerne, så tilpasser vi også niveauet, så det passer præcis til dine behov og ønsker.

Din egen hjemmeside

Det du bliver vist på kurset, er på din egen hjemmeside, hvor du selv prøver at udføre det viste efterfølgende, imens der sidder en kyndig person ved siden af og kan hjælpe.

Hvem er det til?

Hvem er sidemandsoplæring til? Ofte har vi sidemandsoplæring med folk, som er helt nye i at arbejde med en hjemmeside i WordPress. Det kan være man skal overtage en hjemmeside i en forening, eller ens arbejdsgiver har overdraget arbejdet med at opdatere hjemmesiden.

Det kan også være man har arbejdet med WordPress for mange år siden og har glemt, hvordan man gør. Systemet har ændret sig meget over tid.

Spørgsmål vedr. hjælp til WordPress besvares gerne

Sidemandsoplæring i WordPress - kursus

Lidt om WordPress

WordPress er det mest benyttede CMS til hjemmesider, webshops og blog. Både i Danmark og i resten af verden. Så chancen for at din hjemmeside er lavet i WordPress, den er ret stor.

Du kan studere WordPress’ egen hjemmeside og de mange muligheder på www.wordpress.org.

Lidt om WooCommerce

WooCommerce benyttes til opbygning af webshops. Det fungerer sammen med WordPress samt de mest almindelige betalingsløsninger, fx MobilePay.

Du kan læse mere om WooCommerce på www.woocommerce.com.

Lidt om SEO

SEO er forkortelsen for søgemaskineoptimering. Det er en diciplin indenfor marketing og hensigten er at opnå større synlighed i fx Google, men også at præsentere sig og sine ydelser bedst for eventuelle kunder.