lav printmaterialer i canva

Canva er et gratis værktøj, som bruges til at lave grafik til sociale medier, præsentationer, flyers og andet visuelt indhold. Canva har et moderne udtryk og en brugervenlig brugergrænseflade, som er nem at komme i gang med, og det gør det til et rigtig godt alternativ til Adobes produkter InDesign og Photoshop. 

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

Kursets indhold

På dette kursus lærer deltagerne at bruge Canva til printede filer, så som invitationer, præsentationer, visitkort og flyers. 
Kurset kan fx indeholde følgende emner:
  • Introduktion af Canva platformen med fokus på printede produkter
  • Eksempler til print (flyers, plakater, visitkort osv.)
  • Brug af skabeloner
  • Tekst med skrifttyper osv.
  • Farver og farveskalaer
  • Brug af billeder med filtre, beskæring, skalering 

kursisternes forudsætninger

For at tage dette kursus behøver deltagerne ikke have kendskab til billedbehandling eller produktionen af trykte filer. Vi starter fra bunden.

Hvad får du ud af det?

Når du har taget dette kursus, kender du til mulighederne for at lave trykte filer i Canva, så du selv kan gå i gang med de typer, du har brug for.

STED

Kurset kan være både online eller som fysisk fremmøde i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening. 

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

LÆNGDE

Dette kursus er som udgangspunkt et halvdags-kursus, men kan forlænges, hvis der fx ønskes mere tid til opgaveløsning.

UNDERVISERE

Følgende undervisere har dette kursus:
Brian Skaaning