Samarbejde

Vil I samarbejde med os om jeres udbud af kurser?

Samarbejde med os? Vi er altid på udkig efter virksomheder, foreninger, brancheforeninger e.lign., som vi kan samarbejde med for at tilbyder kurser, der er tilpasset præcis jeres branche eller kontekst. På den måde kan vi vi kan sørge for at jeres kursister eller medarbejdere får præcis den viden, de har brug for.

Vi har allerede forskellige kurser på hylden, som kan ses i menuen, men har I andre ønsker til emner eller specifikke tilpasninger, så tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres ideer og behov.

Samarbejdspartnere

Gennem årene har vi blandt andre lavet fremmøde kurser, webinarer og online kurser for:

Halvdagskurser

Et halvdagskursus (op til 4 timer) koster 5000,- 

Kurset kan afholdes enten online via Zoom eller ved fysisk fremmøde hos os i Odense eller i jeres virksomhed/forening. Hvis kurset afholdes fysisk hos os i Odense, er det inkl. forplejning. Hvilket vil medføre en ekstra omkostning pr. kursist.

Dagskurser

Et dagskursus (op til 7 timer) koster 10.000,- 

Kurset kan afholdes enten online via Zoom eller ved fysisk fremmøde hos os i Odense eller i jeres virksomhed/forening. Hvis kurset afholdes fysisk hos os i Odense, er det inkl. forplejning.  Hvilket vil medføre en ekstra omkostning pr. kursist.

Alle priser er ex. moms

Online eller fysisk fremmøde

Vi afholder kurser både online via Zoom eller som fremmøde hos os i Odin Havnepark i Odense eller hos jer. Om det er det ene eller andet, beslutter vi i samarbejde med jer som kunde.

Hvis det afholdes fysisk hos os, så er der en ekstra omkostning pr. kursist til forplejning. 

Hvis kurset afholdes fysisk hos jer, vil der være et kørselstillæg.

Antal kursusdeltagere

På online-kurser er der i princippet ikke et max. antal deltager, men vi anbefaler, at vi ikke er over 50 kursister. 

Ved kurser, hvor der er fysisk fremmøde, anbefaler vi, at der ikke er mere end 30 deltagere.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.