Vil du være vores nye samarbejdspartner?

Certa Kurser tilbyder kurser indenfor markedsføring og især at lave hjemmesider i WordPress. Vi ved at markedsføring ofte kommer i baggrunden, når man har en travl hverdag – især når man ikke sidder ved en computer. Derfor skal det være så let og praktisk som muligt. Det er vi specialiseret i at bringe ind i vores kurser. 

Vi vil gerne samarbejde med foreninger, brancheforeninger og organisationer, hvor vi bl.a. I samarbejde med jer tilbyder kurser til at jeres medlemmer eller medarbejdere for at give dem et kompetenceløft i at administrere deres hjemmesider og i markedsføring generelt.

Vores kurser

Vi har allerede forskellige kurser på hylden. Her ses et kursusoverblik. Skulle I have andre ønsker til emner, I gerne vil tilbyde, så lad os tage en snak om jeres behov.

Økonomi

Der er flere muligheder omkring økonomien i et samarbejde. Enten kan I selv give et bidrag for at udbyde billige kurser til jeres medlemmer/medarbejdere. Det kan også være medlemmerne selv, som betaler, og I er udelukkende med til at videreformidle tilbuddet.