SEO i WORDPRESS (online-kursus)

På dette 4-timers online-kursus lærer du, hvordan du arbejder med at optimere din hjemmeside til søgemaskiner – især til Google.

Vi arbejder her med hjemmesider lavet i WordPress, og vi bruger det plugin, der hedder Yoast SEO, som er et af de mest brugte på verdensplan.

Du vil lære, hvilke muligheder plugin’et har, og hvordan du sørger for, at Google finder dine sider mest attraktive og rangerer dem så højt i søgeresultaterne som muligt.

DET SKAL DU KUNNE INDEN

For at tage dette kursus vil det være en fordel, at du har adgang til en eksisterende hjemmeside, og at du har arbejdet med WordPress, da vi ikke gennemgår de elementære dele af platformen.

DET LÆRER DU OM

  • Hvad er SEO?
  • Installation af plugin’et Yoast SEO
  • Forskelle på gratis- og betalingsversionen af Yoast SEO
  • Opsætning af Yoast SEO
  • Hvordan arbejder du med SEO på sider og indlæg
  • Do’s and dont’s i forbindelse med SEO

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til kurset, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630 eller via kontaktsiden.

DKK 499 (inkl. moms)

DATOER

Fredag 10. dec. kl. 8:30 – 12:30

Tilmeldingsfrist

Du kan tilmelde dig helt frem til startdatoen, såfremt der er plads på kurset.

STED

Dette er et online-kursus.

Undervisere

Følgende undervisere har dette kursus:
Brian Skaaning
Frank Bruhn
Michael Bredahl

Tilmeld dig kurset her

Mere om SEO

SEO, søgemaskineoptimering

SEO, search engine optimization, på danske søgemaskinetoptimering. 

Deres findes masser af søgemaskiner. I Danmark er Google den mest foretrukne søgemaskine med cirka 95 % af alle søgninger. Derfor er Google i fokus, når vi arbejder med SEO i Danmark. Der findes andre mere eller mindre kendte søgemaskiner som eksempelvis Bing, Yahoo og DuckDuckGo.

SEO i WordPress

På dette kursus “SEO i WordPress” handler det om at optimere sider og indhold, så man med gennem en vedholdende indsats på sigt opnår bedre placeringer i Googles søgeresultater. Det er altså en langsigtet strategi at arbejde med SEO.

SEO i WordPress - logo

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til til WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. WordPress er gennem de seneste år blevet mega populært. Mest af alt fordi der er nemt at arbejde i og fordi det i udgangspunktet er gratis.

Pluginnet Yoast

På dette “SEO i WordPress” kursus tager vi udgangspunkt i pluginnet Yoast SEO. Der findes gode alternativer til Yoast SEO, fx Rank Math SEO og All In One SEO. Alle disse plugins anvendes på mere end en millions hjemmesider. 

Når vi tager udgangspunkt i Yoast SEO på dette kursus, skyldes det mest praktiske årsager. Nemlig at det er det mest benyttede plugin til formålet. Og den kan findes flest engelsksprogede guides omkring dette på nettet. Guides som er nemmere at forstå efter dette kursus.

Du kan læse mere om Yoast SEO på WordPress’ officielle hjemmeside: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/