SEO Linkbuilding

SEO linkbuilding er en udskældt disciplin, og de fleste vil helst skubbe det ind under noget, man kan kalde engagement. På kursus skal vi se på, hvorfor links er vigtige, og hvorfor de nogle gange ikke er det. Vi kommer også omkring loven på området og på Googles retningslinjer.

PR er helt klart den bedste linkbuilding man kan lave, men for de fleste kan det være nærmest uopnåeligt at lave en god pressemeddelelse. Derfor springer mange over og køber links. Vi ser på mulighederne, og hvad man skal være opmærksom på.

Kursisterne får indblik i hvilke muligheder, der er for at bygge links til sin hjemmeside, hvilke typer der findes, og hvilken værdi de har. Man kan komme rigtig langt selv, men vi kommer også ind på et par muligheder for at få hjælp til det.

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

KURSETS INDHOLD

  • Hvad er SEO linkbuilding
  • SKAL vi lave linkbuilding og hvorfor/hvorfor ikke?
  • Googles regler og markedsføringsloven
  • Typer af links og deres værdi
  • Nemme, svære og gode links
  • Værdien af Google MyBusiness, ikke kun lokalt
  • Hjælp og værktøjer til linkbuilding

KURSISTERNES Forudsætninger

For at få det optimale ud af dette kursus, bør kursisterne vide, hvad SEO er, og de arbejder måske allerede med det på deres websites, men gerne vil have mere om, hvordan man kan få linkbuilding med som en del af sin SEO-indsats.

Hvis ikke deltagerne har den grundlæggende viden om SEO, kan vi anbefale, at der startes med kurset Grundlæggende SEO i WordPress.

HVAD FÅR kursisterne UD AF DET?

Deltagerne vil efter dette kursus vide, hvordan de arbejder med den del af SEO, som omhandler linkbuilding på deres hjemmeside, og de får indblik i, hvorfor netop denne del er vigtig for SEO-indsatsen. 

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

STED

Kurset kan være både online eller som fysisk fremmøde i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening.

LÆNGDE

Dette kursus er som udgangspunkt et halvdags-kursus, men kan forlænges, hvis der fx skal være større fokus på opgaveløsning.

UNDERVISER

Michael Bredahl er underviser på dette kursus.