SEO teknik i wordpress

På dette kursus har vi fokus på at teste deltagernes hjemmesider i WordPress mht. SEO og hastighed. En hjemmesides hastighed er blevet en af de ting, som Google kigger på, når siden skal placeres i forskellige søgninger, men der er mange andre ting, der også spiller ind. På dette kursus ser vi på de tekniske aspekter, som de færreste har styr på.

Teknikken vi kigger på er dels teoretisk og dels praktisk. Vi gennemgår de forskellige begreber, og hvorfor de er vigtige. Mange elementer kan findes med forskellige værktøjer, hvor det er essentielt at kunne adskille det, der er vigtigt fra det, der er ”falsk alarm”.

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

Hjælp til WordPress med sidemandsoplæring

KURSETS INDHOLD

På dette kursus kigger vi på følgende emner:

 • Betydning af temavalg
 • Backup og opdateringer
 • Fordele og ulemper ved forskellige værktøjer
 • Elementer, som er vigtige at have styr på
 • Sitemap
 • https, www – både og
 • Canonical URL
 • Duplikeret og tyndt indhold
 • Versioner i flere sprog
 • Fejlsider og redirects
 • Hastighed med Googles Core Web Vitals

 

KURSISTERNES FORUDSÆTNINGER

For at tage dette kursus bør kursisterne have basalt kendskab til hvad SEO er, og de skal helst være vant til at arbejde med WordPress.

HVAD FÅR kursisterne UD AF DET?

Når man har taget dette kursus, kan man selv arbejde videre med at opsætte den tekniske del af SEO på ens WordPress hjemmeside. Dvs. al den opsætning, som ikke har med indholdsproduktion at gøre. 

STED

Kurset kan være både online eller som fysisk fremmøde i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening. 

UNDERVISER

Michael Bredahl er underviser på dette kursus.

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

TILKØB

Hvis ikke kursisterne allerede har en eksisterende WordPress hjemmeside, kan de inden kursusstart tilkøbe en af to muligheder hos Certa Kurser, så de kan være med:

 • De kan købe adgang til en test-hjemmeside, som de kan arbejde på. De har adgang til test-sitet i 14 dage efter kurset, hvorefter alt indhold automatisk slettes. Denne mulighed koster 400 kr. ekskl. moms pr stk.
 • De kan købe en rigtig hjemmeside med eget domænenavn (.dk eller .com), en standardopsætning og hosting i 12. mdr. Denne mulighed koster 2500 kr. ekskl. moms pr. stk.

Vær opmærksom på at ingen af mulighederne indeholder eget grafisk design.

LÆNGDE

Dette kursus er som udgangspunkt et halvdags-kursus, men kan forlænges, hvis der fx skal være større fokus på opgaveløsning.

Mere om teknisk SEO

SEO, teknisk søgemaskineoptimering

SEO, search engine optimization, på danske søgemaskinetoptimering. 

Deres findes masser af søgemaskiner. I Danmark er Google den mest foretrukne søgemaskine med cirka 95 % af alle søgninger. Derfor er Google i fokus, når vi arbejder med SEO i Danmark. Der findes andre mere eller mindre kendte søgemaskiner som eksempelvis Bing, Yahoo og DuckDuckGo.

SEO i WordPress

På dette kursus “SEO teknik i WordPress” handler det om at optimere websiden rent teknisk, så man med gennem en vedholdende indsats på sigt opnår bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Det handler blandt andet om din hjemmesides hastighed.

SEO teknik i WordPress - logo

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til til WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. En stor fordel ved WordPress er, at det i udgangspunktet er lavet til at være hurtigt.

Så softwaren spænder ikke ben på os, i forsøget på at optimere websitet.

Plugins

Der findes adskillige plugins, der kan hjælpe med at optimere din hjemmeside. Disse plugins hjælper på forskellige delelementer i WordPress.

Disse delelementer varirerer fra hjemmeside til hjemmeside. Det gør de på grund af forskellige formål med hjemmesider, forskellige temaer, er der installeret webshop osv.

Læs mere på www.wordpress.org