Udvidet WORDPRESS

WordPress er et af verdens mest brugte systemer til at styre indhold på hjemmesider (også kaldet et CMS). I Danmark alene er der mange tusinder hjemmesider, som er lavet i WordPress.

På dette kursus i udvidede WordPress får kursisterne en mere dybdegående viden om deres arbejde med WordPress. Det drejer sig især om diverse plugins og temaer.

Vores kurser sælges ikke til individuelle kursister, men til virksomheder, foreninger, brancheforeninger, andre kursusvirksomheder o-lign., som gerne vil tilbyde kurset til deres medlemmer eller medarbejdere.

WordPress kursus

Kursets indhold

På kurset kommer kursisterne til at stifte bekendtskab med følgende emner i WordPress:

 • Indstillinger i WordPress
 • Hjemmesidens helbredstilstand
 • Plugins
 • Hvordan man finder gode plugins blandt de mange tusind mulige
 • Fordele og ulemper ved forskellige plugins, for at man kan vurdere og kvalificere ens beslutninger
 • Temaer
 • Tilpasning af temaer
 • Tilpasning med og uden brug af kodning
 • Child theme, hvad, hvorfor og hvornår er der brug for det.
 • Antal temaer man bør have installeret

Vær opmærksom på at kurset her omhandler arbejdet med eksisterende hjemmesider, da selve installationsprocessen ikke er en del af dette kursus. Hvis ikke deltagerne har en eksisterende hjemmeside, har de mulighed for et tilkøb.  

KURSISTERNES forudsætninger

For at få det optimale ud af dette kursus, bør deltagerne have de basale færdigheder i WordPress svarende til online-kurset Grundlæggende WordPress. De kender platformen og er måske vant til at arbejde med indhold på hjemmesiden, og nu er de klar til at tage næste skridt.

Hvad får kursisterne ud af det?

Efter dette kursus vil kursisterne have et grundigt kendskab til WordPress’ værktøjskasse. De vil have fået et godt grundlag for at træffe valg om, hvad der skal ske med hjemmesiden i forhold til ændring af udseende og funktioner, og de vil vide, hvordan de kommer i mål med det.

STED

Vi anbefaler, at dette kursus foregår som fremmødekursus, men det kan også laves online. 

Hvis det er et fremmødekursus, kan det foregå enten i vores lokaler i Odense eller hos din virksomhed / forening. 

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Beskrivelsen af dette kursus er vores standard-kursus. Hvis du er interesseret i at booke et kursus, vil vi altid starte med at tage en snak om din virksomheds eller forenings behov, og så laver vi de nødvendige tilretninger i indhold og måske længde af kurset. 

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

TILKØB

Hvis ikke kursisterne allerede har en eksisterende WordPress hjemmeside, kan de inden kursusstart tilkøbe en af to muligheder hos Certa Kurser, så de kan være med:

 • De kan købe adgang til en test-hjemmeside, som de kan arbejde på. De har adgang til test-sitet i 14 dage efter kurset, hvorefter alt indhold automatisk slettes. Denne mulighed koster 400 kr. ekskl. moms pr stk.
 • De kan købe en rigtig hjemmeside med eget domænenavn (.dk eller .com), en standardopsætning og hosting i 12. mdr. Denne mulighed koster 2500 kr. ekskl. moms pr. stk.

Vær opmærksom på at ingen af mulighederne indeholder eget grafisk design.

LÆNGDE

Udvidet WordPress er et 2-dagskursus.

UNDERVISERE

Følgende undervisere har dette kursus:

Mere om WordPress

WordPress’ popularitet

WordPress har gennem den seneste årrække opnået en voldsom popularitet. Det er nu, både i Danmark og internationalt, det absolut mest benyttede værktøj til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er markedsledende og alle konkurrenter må forholde til sig WordPress.

WordPress software

WordPress er et værktøj eller en software, der benyttes til opbygning og administrering af hjemmesider. WordPress er gennem de seneste år blevet mega populært. Mest af alt fordi der er nemt at arbejde i og fordi det i udgangspunktet er gratis. Tid er vel aldrig helt gratis. Men ja, det er muligt at lave en hjemmeside, hvor du ikke betaler for programmerne – og det gør vi faktisk tit.

Fordele ved WordPress

Det er nemt at arbejde i og med. Indrømmet det kræver lidt træning. Ligesom alt andet.

Det er gratis at bruge programmet privat og kommercielt. Et godt argument.

Det er fleksibelt og kan tilpasses til store og små hjemmesider. Endnu et godt argument.

Det er meget populært, og mange udviklere benytter WordPress. Du kan altså få hjælp, når der bliver behov for det. Hvis WordPress ikke kan det, som du ønsker, så har udviklere mulighed for at kode lige præcis det, som du har behov for.

Ejerskab

WordPress er ejet af den amerikanske virksomhed Automattic. Det er også Automattic der ejer shopsystemet WooCommerce. Begge disse to stykker software udgives i en licens, så alle kan benytte dem gratis privat og kommercielt.

Så selvom Automattic udgiver og opdaterer softwaren, så ejer du din hjemmeside.

Hvor kan du læse mere?

Er du lidt nysgerrig på WordPress og eksempelvis WooCommerce eller Elementor, så kan du læse mere på deres hjemmesider:

WordPress kursus