OceanWP – WordPress tema

kr. 39,00

Hæftet om temaet Ocean WP er en solid og opdateret gennemgang af dette tema i WordPress.

Varenummer (SKU): 1002 Kategori:

Beskrivelse

WordPress BogenWordPress hæftet er en guide til temaet OceanWP. OceanWP er af de mest populære temaer til WordPress. Det anvendes på mere end 700.000 hjemmesider.

Temaet er multifunktionelt. Det kan både anvendes på små hjemmesider og store hjemmesider. Med eller uden webshop.

 

Format: Fysisk hæfte

Sidetal: 32

Forfatter: Brian Skaaning og Frank Bruhn

Version: 1. udgave, 2021

Senest opdateret: September 2021

Niveau: For begyndere og let øvede

Udgiver: Certa Kurser ApS

 

Levering med posten

Temahæftet er en fysisk hæfte, som du vil modtage med posten på din adresse eller hvortil du ønsker den leveret.

Opdateret

Konceptet med Temahæftet er, at den skal være opdateret og nemt tilgængelig. Derfor opdateres bogen jævnligt.

Temahæftet opdateres mindst en gang i kvartalet. Temahæftet skal være opdateret – WordPress er under hastig udvikling – derfor er det nødvendigt med nye udgaver i en lind strøm.

På dansk

Temahæftet er naturligvis på dansk. Vores ambition er med bogen, at nå ud til de mange hjemmesideejere, redaktører og webmasterer m.fl. på en nemt forståelig og opdateret måde.

Forståeligheden gælder både sprog og fagligheden i materialerne.

Brugt i undervisning og på kurser

Materialet er testet til undervisningsbrug gennem flere år, hvor der er blevet udfærdiget guider i PDF-formatet. Disse sluttede med version 6 og vil fremarettet blive erstattet af denne udgivelse. Vi er gået bort fra, da PDF-guiderne ofte blev printet af kursisterne alligevel.

Konceptet

Konceptet bag temahæftet og de andre bøger er, at levere billige og praktiske brugsbøger til urimeligt lave priser – taget de mange opdateringer i betragtning.

Vores mål er, at bøgerne vil finde anvendelse på mange kurser.


Hvad er WordPress

WordPress er helt kort fortalt et værktøj, der benyttes til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er kendt for at være brugervenligt og let at lære.

WordPress er et såkaldt CMS (content management system). Det er gennem en årrække blevet meget populært, så populært, at det er det mest benyttede CMS til hjemmesider og webshops i hele verden.

Du kan læse mere om WordPress på www.wordpress.org.


Forfatteren

Denne bog er forfattet af Brian Skaaning, cand. phil og multimediedesigner. “Jeg har arbejdet med udvikling af hjemmesider i mange år, fra den gang man skrev ren HTML for at lave en simpel hjemmeside. Foruden konstruktion af hjemmesider, så har jeg undervist i forskellige sammenhænge og i forskellige fag. Det er blandt andet html, CSS, Joomla, WooCommerce og naturligvis WordPress.”

Frank Bruhn, underviser og udvikler, har været behjælpelig med kontruktiv kritik og ideer til forbedring af bogen.


Kursus i WordPress

Der udbydes mange kurser i WordPress og vi er indblandet i en del af dem. Du kan se nogle af dem på siden med kommende WordPress kurser.