WordPress Bogen

DKK 140,00

WordPress Bogen er en solid og opdateret introduktion til WordPress.

Varenummer (SKU): 1001 Kategori:

Beskrivelse

WordPress BogenWordPress Bogen – en opdateret guide og lærebog for begyndere og let øvede. Bogen opdateres med jævne mellemrum, senest 23. august 2021.

I guiden introduceres du til WordPress der benyttes til opbygning af hjemmesider. Bogen er primært tænkt til brug i forbindelse med deltagelse i WordPress kurser, men den kan også benyttes til selvstudie.

Format: Fysisk lærebog

Sidetal: 90

Forfatter: Brian Skaaning

Version: 1. udgave, 2021

Senest opdateret: 23. august 2021

Niveau: For begyndere og let øvede

Udgiver: Certa Kurser ApS

 

Levering med posten

WordPress Bogen er en fysisk bog, som du vil modtage med posten på din adresse eller hvortil du ønsker den leveret.

Opdateret

Konceptet med WordPress Bogen er, at den skal være opdateret og nemt tilgængelig. Derfor opdateres bogen jævnligt.

Bogen opdateres mindst en gang i kvartalet. Bogen skal være opdateret – WordPress er under hastig udvikling – derfor er det nødvendigt med nye udgaver i en lind strøm.

På dansk

Bogen er naturligvis på dansk. Vores ambition er med bogen, at nå ud til de mange hjemmesideejere, redaktører og webmasterer m.fl. på en nemt forståelig og opdateret måde.

Forståeligheden gælder både sprog og fagligheden i materialerne.

Brugt i undervisning og på kurser

Materialet er testet til undervisningsbrug gennem flere år, hvor der er blevet udfærdiget guider i PDF-formatet Disse sluttede med version 39 og vil fremarettet blive erstattet af denne bog. Vi er gået bort fra, da PDF-guiderne ofte blev printet af kursisterne alligevel.

Konceptet

Konceptet bag WordPress Bogen og de andre bøger er, at levere billige og praktiske brugsbøger til urimeligt lave priser – taget de mange opdateringer i betragtning.

Vores mål er, at bøgerne vil finde anvendelse på mange kurser.


Hvad er WordPress

WordPress er helt kort fortalt et værktøj, der benyttes til opbygning af hjemmesider og webshops. WordPress er kendt for at være brugervenligt og let at lære.

WordPress er et såkaldt CMS (content management system). Det er gennem en årrække blevet meget populært, så populært, at det er det mest benyttede CMS til hjemmesider og webshops i hele verden.

Du kan læse mere om WordPress på www.wordpress.org.


Forfatteren

Denne bog er forfattet af Brian Skaaning, cand. phil og multimediedesigner. “Jeg har arbejdet med udvikling af hjemmesider i mange år, fra den gang man skrev ren HTML for at lave en simpel hjemmeside. Foruden konstruktion af hjemmesider, så har jeg undervist i forskellige sammenhænge og i forskellige fag. Det er blandt andet html, CSS, Joomla, WooCommerce og naturligvis WordPress.”

Frank Bruhn, underviser og udvikler, har været behjælpelig med kontruktiv kritik og ideer til forbedring af bogen.


Kursus i WordPress

Der udbydes mange kurser i WordPress og vi er indblandet i en del af dem. Du kan se nogle af dem på siden med kommende WordPress kurser.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse 30 × 22 × 2 cm