WordPress sidmandsoplæring

WordPress sidemandsoplæring skiller sig ud fra andre kurser. På mange almindelige kurser kan man nemlig, som kursist godt være ude for at komme hjem med den fornemmelse, at man lærte noget man ikke skulle bruge og omvendt ikke fik præcise svar på netop det, man selv sidder med. Derfor kan det være svært efterfølgende at komme i gang med at bruge det, man har lært.

Med WordPress Sidemandsoplæring får du hjælp til lige præcis de opgaver og spørgsmål, du sidder med på den hjemmeside, som du administrerer. Den skal bare være i WordPress.

WordPress sidemandsoplæring kursus

Indhold

Til WordPress sidemandsoplæring er der ingen fast agenda eller planlagte emner, som vi skal igennem. Indholdet aftaler vi med dig som kunde, for at sikre, at kurset har det rette niveau. Det vigtige er ikke hvad og hvor meget vi gennemgår, men at du får helt konkret, brugbar viden og kunnen med videre.

Som eksempel i forholde til indhold kunne være opdatering af tekster, brugen af billeder og videoer på hjemmesiden, SEO, eller hvordan sørger du for, at din hjemmeside er opdateret teknisk set.

Det du bliver vist på kurset, er på din egen hjemmeside, hvor du selv prøver at udføre det viste efterfølgende, imens der sidder en kyndig person ved siden af og kan hjælpe.

Hvem er sidemandsoplæring til?

Ofte har vi sidemandsoplæring med folk, som er helt nye i at arbejde med en hjemmeside i WordPress. Det kan være du skal overtage en hjemmeside i en forening, eller din arbejdsgiver har givet dig opgaven med at opdatere hjemmesiden.

Det kan også være, du har arbejdet med WordPress for mange år siden og har glemt, hvordan du gør. WordPress og arbejdet med en hjemmeside har ændret sig meget over tid.

 

WordPress logo

KONTAKT OS FOR MERE INFO

Hvis du vil vide mere, eller vil du booke en sidemandsoplæring, så kontakt os på mail info@certa-kurser.dk eller tlf. 60 630 630.

Du kan også skrive direkte til os fra hjemmesidens kontakt.

STED

Sidemandsoplæring foregår enten i vores lokaler i Odense, eller vi kan også komme til dig. Vi laver ikke sidemandsoplæring online.

ANTAL DELTAGERE

Det bedste resultat får med 1 kursist på sidemandsoplæring. Der kan også være 2 personer, hvis I har de samme opgaver på samme hjemmeside.
 

LÆNGDE

Sessionen er på 2 timer, men det kan forlænges til 3 timer, hvis det aftales på forhånd.

Priser

Sidemandsoplæring er en 2-timers session for 1-2 personer. Det foregår altid fysisk enten i vores lokaler i Odin Havnepark i Odense eller hos jer.

Afholdes sidemandsoplæringen hos os koster det 1200,- (inkl. forplejning og forberedelse).

Afholdes sidemandsoplæringen hos jer (i Syddanmark) koster det 2400,- (inkl. kørsel).

Ønskes en 3. time koster det 500,- ekstra. 

Alle priser er ex. moms